Novi datum: Biograd Boat Show traje dan duže i bit će otvoren u srijedu 21. listopada i trajat će do nedjelje 25. listopada 2020.

Najnovije vijesti:

 22. Međunarodni nautički sajam Biograd Boat Show, u organizaciji i domaćinstvu Ilirije d.d., turističke kompanije iz Biograda na Moru, svoje ovogodišnje izdanje prilagodit će novim oklonostima. Kako bi se poštivale  epidemiološke mjere održavanja distance najveći sajam plovila u Srednjoj Europi odražat će se jedan dan duže odnosno sveukupno pet dana i to u razdoblju od 21.-25.10.2020. u Marini Kornati, Biograd na Moru. S obzirom da je sajam na otvorenom i na moru, svježi zrak i otvoreni prostori omogućuju sigurnije okruženje. 

Kako bi zadovoljili međunarodne i nacionalne zdravstvene i sigurnosne kriterije Ilirija d.d. vrlo pažljivo prati trenutno stanje i priprema se za uvođenje mjera namijenjenih javnoj sigurnosti odnosno sigurnosti izlagača i posjetitelja. Kao zlatni član IFBSO-a, Međunarodne federacije organizatora izložbe plovila, Ilirija d.d. surađuje sa svojim kolegama na donošenju novih sigurnosnih mjera i standarda sigurnosti u organizaciji sajma. 

Biograd Boat Show u prethodnu dvadeset i jednu godinu isprofilirao se kao vrhunska nautička manifestacija, najveći sajam plovila u Srednjoj Europi i nezaobilazno nautičko središte, a u nacionalnim okvirima uz potporu Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore i nautičke industrije sajam se promovira i kao kongres nautičke industrije i turizma u Hrvatskoj gdje se na jednom mjestu okupljaju svi njegovi ključni segmenti. Svijesni uloge i značaja Biograd Boat Show-a za nautičkoj industriju i turizm sajam će u mjesecu listopadu pokazati njihove novitete te zasigurno ubrzati i olakšati B2B umrežavanje za pripremu poslovne godine 2021.  

Zbog epidemiološke situacije prilikom ulaska na sajam na ulaznici će biti potrebno upisati Vaše ime i prezime, telefonski broj ili e-mail, te ukoliko dolazite sa djetetom, također njegovo ime i prezime. Ovdje si možete unaprijed isprintati evidencijski listić, upisati tražene podatke, te ga jednostavno predati prilikom ulaza. Formular na engleskom i hrvatskom možete naći na kraju stranice.    

 
 Za dodatne informacije kontaktirajte:
Ilirija d.d.
Tina Ujevića 7
23210 Biograd
Croatia
info@bbs.com.hr
Tel: +385 (0)23 386 147